Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Medvetet Val
Mönster Kläder
Storlek cl (barn)
Storlek Ålder (barn)
Kundbetyg

Fynda billiga badkläder för barn online!

Fyndiqs favoriter

Lek kräver badbyxor & baddräkt! Att leka och ha roligt är något som alla gillar, oavsett ålder. Men lite extra kul är det kanske när man är barn, eftersom det inte finns något som håller tillbaka en. För att kunna leka bra behövs därför rätt kläder ibland, och badkläder är ett typiskt exempel på sådant. Därför har vi på Fyndiq ett stort utbud av just billiga badkläder för barn! Att bada och leka i vatten är det bästa som många vet, och att ha badbyxor och baddräkt för barn är därför ett måste för alla föräldrar, så att ingenting kan hindra en från en rolig dag i plurret!

Tips för ett lyckat köp! När man shoppar badkläder online är det lätt att hitta mer än en favorit, så varför inte klicka hem allihop? Badshorts och baddräkter måste trots allt torka innan man kan använda dem igen, så ett extra par är aldrig fel! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

UV kläder skyddar från sol på semestern! Att åka utomlands med sitt barn är något av det roligaste som finns, men man ska inte underskatta solens starka strålar. Ett solskydds set med UV kläder för barn som ska bada är ett måste om man ska åka iväg till varmare breddgrader. Solhatt för baby och baddräkt med ben är exempel på annat som man mer än gärna får packa ner i resväskan!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.