Kundservice

Fynda baby Body billigt online

1 464 Fynd

Filtrera

Byxor eller tröjor? Varför inte bodys?

En body, eller jumpsuit, är både bekväm och praktisk. Varför skulle annars fullvuxna människor gå runt i OnePiece och känna sig mysigä Beroende på väder och vind finns det både sparkdräkt som är långärmad, med luva och med ben. Är det strålande sol eller om ni befinner er inomhus finns det omlottbody som du enkelt kan ta av med smarta knappar. Här finner du ett stort utbud av billiga bodys som både är randiga, med stjärnor eller som säger att pappa betalar. Det är bara att välja och vraka bland smått och gott.

Tips för ett lyckat köp

Ditt barn växer, så har du råkat köpa en DYNO body med Jimi Hemdrix som sedan råkar vara för liten är det inga problem att byta ut den mot passande storlek eller annan artist. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Coola bodys med klös

Jag är inte döv, jag bara skiter i dig! Kanske är det en body med text som du är på jakt efter. Ta då ut svängarna och låt en body med tryck få tala när ditt barn inte kan göra det. Gillar du Madonna eller Marley? Ja, köp då en liten baby body och gör ditt barn till den coolaste lilla tuffingen av dem alla.