Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga sparkdräkter online!

Fyndiqs favoriter

Kläder för de allra minsta barnen! De flesta småbarnsföräldrar vet förmodligen vilket krångel och bök det kan vara att få på småbarn kläder. Därför uppskattas det enormt när kläderna är lätta att ta på och man inte behöver klä på barnet flera olika plagg. De flesta sparkdräkter har dessa smidiga egenskaper och det är inte konstigt att många föräldrars favoritplagg är just sparkdräkterna. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga sparkdräkter från märken som Pippi, Disney och Geggamoja. Sparkdräkterna finns för barn som är nyfödda och ända upp till ett år gamla! Skynda att fynda nu!

Tips för ett lyckat köp! Vi har massor av kläder även för de lite större barnen. Dessa finns bara några få klick bort! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

För aktiva bebisar! Som vi nämnt tidigare är sparkdräkter väldigt lätta att få på, och när de väl sitter på plats så sitter de kvar även om bebisen kryper runt eller rör sig mycket i sängen. Man behöver alltså inte tänka på att ens barn kanske krånglar sig ur plagget. Vill man dock byta blöja på barnet görs det otroligt lätt genom den öppning som finns vid benen. En del spardräkter har fötter och luva medan andra är kortärmade. Det finns alltså sparkdräkter för alla smaker hos oss på Fyndiq!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.