Kundservice

Fynda billig riddardräkt online

164 Fynd

En orädd hjälte

Med sköld, svärd och brynja är en riddare symbolen för den modiga, goda hjälten som tappert slåss mot drakar och onda feer. Vi på Fyndiq har ett stort utbud av just billiga riddardräkter som låter ditt barn leka medeltid och sagovärld, vare sig det är som kung, musketör eller riktig riddare med värja och emblem! Välkommen hit till oss online och låt ditt barn upptäcka den fantastiska värld bestående av spänning, mod och godhet där Kung Arthur en gång satt med sina riddare kring det runda bordet!

Tips för ett lyckat köp

Tycker du att det behövs ett svärd till? Titta in kategorin Tillbehörskit och fynda det som fattas! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Kung, riddare eller väpnare?

Ja, riddarvärlden är lika spännande och stor som i sagorna. Hos oss kan ditt barn välja att vara Rikard Lejonhjärta som är en konung med mantel och krona, unge Merlin som väpnare eller varför inte en fullblodig korsriddare med brynja och svärd! Hos oss finns allt du kan tänka dig för att ditt barn ska kunna leka riddare på maskerad och Halloween — och det utan att bränna stora hål i din plånbok! Så välkommen att fynda musketördräkt, riddarcape och ringbrynja — och låt sagornas drakar vakna till liv i eld och svavel så kan vi med mod, tapperhet och med en skicklig värja besegra dem tillsammans!