Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Medvetet Val
Kundbetyg

Fynda billiga dräkter online!

Köp billig dräkt för maskerad online hos Fyndiq! Finns det något roligare än att klä ut sig när man är liten? Det tycker i alla fall inte vi på Fyndiq och därför har vi samlat ett stor sortiment av billiga dräkter för barn för dig att shoppa loss bland! Kanske vill ditt barn gå som prinsessa på födelsedagskalaset eller kanske vill hen gå som spöke på Halloweenfesten? Här hittar du dräkter för maskerad, kalas och massa andra tillfällen då ditt barn kan tänkas vilja klä ut sig! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Dubbelkolla alltid så du beställer rätt storlek innan du går vidare med ditt köp — och glöm inte att du kan välja flera dräkter då frakten är densamma oavsett hur mycket du köper! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Spiderman, pumpa eller kanske tomtenisse? Det finns mängder av tillfällen då barn vill klä ut sig. Kanske är det ett nattlinne eller pepparkaksdräkt till Lucia-tåget som ni letar efter? Eller så kanske ni vill ha en läskigare halloweendräkt för spökkalaset? I den här kategorin hittar ni dräkter för såväl maskerad och halloween som för jul och Lucia för både stora och lite mindre barn — så kika igenom de olika underkategorierna av dräkter så kommer ni med största sannolikhet att hitta den dräkt som passar bäst!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.