Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!
Kundbetyg

Fynda billiga koftor online!

Fyndiqs favoriter

Stort utbud av koftor & cardigans för barn! Barn leker, stojar och far runt. Detta betyder att de behöver kläder som följer med i deras hastiga, livfulla rörelser och lyfter deras personlighet. Vad är då bättre än fina, färgglada koftor och cardigans som även håller ditt barn varmt trots kyliga vindar? Här på Fyndiq har vi plockat fram ett stort och färgglatt utbud av billiga barnkoftor och cardigans för barn. Allt från Hello Kitty kofta och barnkofta med mönster till stickad barnkofta eller en skön fleece. Välj och vraka! Och glöm inte att oavsett hur mycket du lägger i kundvagnen blir frakten densamma.

Tips för ett lyckat köp! Barn växer så det knakar, så om du är osäker på storleken ska du hellre köpa en för stor än en för liten kofta. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Koftor i regnbågens alla färger! Det bästa med barnkläder är att de är så fantastiskt färgglada och livfyllda vilket gör att man enkelt blir på bra humör. Nu gäller det att passa på att klä barnet i färg och mönster, eftersom färger har en tendens att falla bort ju högre upp i ålder barnen kommer. Så handla barnkläder online och klä ditt barn i en Lego Wear fleece i fint mönster eller en söt babycardigan från Babaluno. Man är bara barn en gång.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.