Kundservice

Fynda billiga barnvantar online

1 483 Fynd

Hot paws från Hello Kitty, tumvantar i lammskinn och allt där emellan

Oavsett vilken sorts vantar till barn du behöver kommer du att hitta det här hos oss på Fyndiq — och riktigt billigt dessutom. Eftersom barn är ute och leker i alla väder är det väldigt viktigt att de har bra vantar som passar till allt de vill ägna sig åt. Oavsett om de kramar snöbollar och bygger en snögubbe mitt under kallaste vintern eller om de vill vara ute och cykla under tidig höst måste de ha vantar. Dessa aktiviteter kräver naturligtvis olika vantar som möjliggör olika mängd fingerfärdighet och erbjuder skydd från olika mycket fukt, vind och kyla. Köp därför gärna flera olika barnvantar och handskar.

Tips för ett lyckat köp

Köp gärna flera par vantar eftersom barn snabbt sliter ut sina vantar med vilda lekar. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Barn växer fort ur sina vantar

Kom ihåg att barn växer fort, och det gäller deras händer också. Under bara en vinter växer barn lätt ur ett par vantar, därför är det bra att handla vinterhandskar billigt utan att för den sakens skull tumma på den viktiga kvaliteten som möjliggör alla barnens lekar. Kommer du själv ihåg hur det var att krama snöbollar med fuktiga och kalla händer? Köp bra barnvantar hos Fyndiq så att dina barn ska slippa den känslan och istället alltid vara torra och varma!