Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga skallror online!

Enkel leksak till din baby! Dessa barn alltså. Är det inte fascinerande hur de kan vara så otroligt lättroade? Fast det är självklart skönt också. Något så enkelt som en skallra kan vara barnets bästa leksak, och oavsett om skallran ser ut som ett roligt djur eller en vanlig trekant — är det underhållning för barnet när den finns i dess närhet. Och det är ju också därför vi på Fyndiq har samlat på oss skallror till barn. Vi har ett stort utbud av skallror i trä likaväl som skallror i silver. Köp hem denna enkla lilla leksak och låt din baby skråla med skallran så mycket hen bara kan.

Tips för ett lyckat köp! Skallror i trä är en fin och klassisk present att köpa till den som nyligen fått barn! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Musikinstrument som blev leksak! Många är det som glömmer att skallra faktiskt är ett musikinstrument, men i och med de ljud som framkallas när skallran skakas — så är det ändå ganska självklart. Kanske blir det en liten musiker av ditt barn om du låter det leka med skallror dag in och dag ut? Det vore säkerligen inte dumt! Köp hem lite olika skallror från oss, och kolla vilka melodier ditt barn trollar fram. Ljuv musik väntas, välkommen in och fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.