Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda leksaker för baby billigt online!

Här finner du fina leksaker för baby! Under de första stapplande åren är det mycket intryck som det lilla barnet tar in för att lära känna den nya världen. Att då få omges av färgsprakande, mjuka och skramlande leksaker skapar lugn och väcker barnets sinne. Här på Fyndiq har vi samlat ett härligt utbud av billiga leksaker som kan underhålla ditt barn länge. Här finner du pedagogiska leksaker som kittlar barnets lärande till mjuka gosedjur som bara vill att man kramas med dem. När du handlar leksaker på nätet så är det ett stort utbud du kan ta del av, och här hos oss är det även bra leveranser som gör det lite roligare att handla leksaker online.

Tips för ett lyckat köp! För att få ut det mesta så handla både en mjuk och en hård barnleksak som din baby kan leka med. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Leksaker att bita i! När det kommer till bra leksaker för baby så ska leksaken gärna vara färgglad och den ska vara bitvänlig. Och du har väl aldrig hört någon som fått för många babyleksaker att leka med? Nej, här handlar det om att stimulera barnet. Det kan du göra med en rolig MAM bitring till en rolig bultbräda med färgglada klossar som barnet ska bulta i för att träna koordination och utveckla sina händer och ögon.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.