Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga färgpennor online!

Handla billiga färgpennor online till barnen! Att rita och måla är nog bland det roligaste som finns när man är barn — med en penna eller ett par kritor kan man skapa mycket! Därför har vi på Fyndiq samlat ett brett sortiment av billiga färgpennor för barn att handla här — och visst finns mycket att välja på. Här finns både kritor och pennor i massor av olika varianter såsom tuschpennor, markeringspennor och glitterpennor samt olika kritor för olika åldrar. Kika igenom sortimentet och välj ut de pennor och kritor som passar bäst!

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att välja de pennor och kritor som passar för ditt barns ålder — att låta en småtting gå loss med markeringspennor kan snabbt resultera i permanenta målningar på tapeten eller bordet! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Färg och kreativitet går hand i hand! Att rita och måla med färgpennor främjar barns utveckling och hjälper dem att utvecklas, så ett gäng färgpennor, kritor och vanliga pennor är aldrig fel. Tillsammans kan ni rita tavlor, färglägga i böcker eller varför inte rita på varandra? Se bara till att du väljer rätt sorts pennor, det finns nämligen speciella tatueringspennor som både är allergifria och går att tvätta bort — och sådana finns här. Välkommen att fynda pennor och kritor redan idag!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.