Kundservice

Fynda bra & billigt Pyssel online

41 360 fynd


Filtrera

Barnpyssel också för vuxna

Nog är pyssel mest för barnen, men nog är det säkert så att även en vuxen kan tycka att det är lika roligt som barnet när det nalkas pyssel. Och oavsett om du är ute efter pyssel för barn eller någon som är äldre, så hittar du allt vad du behöver här hos oss på Fyndiq. Ett lågt pris och ett stort utbud är vad du får om du handlar här, och oavsett om du väljer målarböcker, stickers, klistermärken eller pärlor så kommer ert pyssel hemma bli kalaskul.

Tips för ett lyckat köp

Glöm inte färgpennorna om du köper målarbok eller tråden om du köper pärlor! Dessa saker behöver varandra för att pysslet ska fungera. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Pyssel med papper

Vad behöver man egentligen när man pysslar? Och finns det några regler? Svaren är enkla, det finns inga regler och allt vad du behöver hittar du här. Pyssel är perfekt som lekar för barn när de inte orkar eller kan vara uppe och springa, och att pyssla med barn är både roligt och mysigt. Ett förslag är att pyssla med papper, då kan man göra mängder av roliga pappfigurer och annat skoj som barnen kan leka med när pysslet är klart. Beställ hem pyssel- och hobbymaterial redan idag, ni kommer inte att ångra er!