Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda bra & billigt Pyssel online!

Barnpyssel också för vuxna! Nog är pyssel mest för barnen, men nog är det säkert så att även en vuxen kan tycka att det är lika roligt som barnet när det nalkas pyssel. Och oavsett om du är ute efter pyssel för barn eller någon som är äldre, så hittar du allt vad du behöver här hos oss på Fyndiq. Ett lågt pris och ett stort utbud är vad du får om du handlar här, och oavsett om du väljer målarböcker, stickers, klistermärken eller pärlor så kommer ert pyssel hemma bli kalaskul.

Tips för ett lyckat köp! Glöm inte färgpennorna om du köper målarbok eller tråden om du köper pärlor! Dessa saker behöver varandra för att pysslet ska fungera. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Pyssel med papper! Vad behöver man egentligen när man pysslar? Och finns det några regler? Svaren är enkla, det finns inga regler och allt vad du behöver hittar du här. Pyssel är perfekt som lekar för barn när de inte orkar eller kan vara uppe och springa, och att pyssla med barn är både roligt och mysigt. Ett förslag är att pyssla med papper, då kan man göra mängder av roliga pappfigurer och annat skoj som barnen kan leka med när pysslet är klart. Beställ hem pyssel- och hobbymaterial redan idag, ni kommer inte att ångra er!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.