Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda bäddset för barn billigt här hos oss

Fyndiqs favoriter

Köp billiga bäddset för barn hos oss på Fyndiq! Finns det något sötare än barnlakan i bäddset som både passar den lilla sängen och spjälsängen? Här på Fyndiq finner du mängder av bäddset till barn och bebisar med olika motiv och i olika kulörer. Varför inte ett barnbäddset i blått till spjälsängen? Eller ett bäddset till barnvagn/vagga med vita små noter till babyblå bakgrund? Det finns dessutom massvis av barn påslakanset med Paw Patrol och Babblarna för både de mindre och lite större barnen. Välkommen att shoppa online här!

Tips för ett lyckat köp! Vill du filtrera fram barnbäddset från särskilda varumärken? Det gör du genom att klicka i önskat varumärke i vänsterkolumnen bredvid produkterna. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Påslakanset för små barn. Det blir roligare att gå och lägga sig i en säng med flygande My Little Pony som mönster på barnbäddsetet. Eller varför inte Musse Pigg, Barbie, Bilar och Pokemon för den delen? När det kommer till spjälsäng och barnvagn har förmodligen inte bebisen någon uttrycklig åsikt om påslakanens mönster, men finns det något finare än ett matchande bebisbäddset att klä spjälsängen och barnvagnen med? Ett baby bäddset i ekobomull från Pink Dotty kanske kan vara något? Eller ett sött bäddset till vaggan med Babblarna? Välj och vraka här i sortimentet för att hitta de barnbäddset som passar just dina barn och deras personligheter!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid fri frakt.