Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga sängkläder barn på nätet!

Schyssta och billiga sängkläder till barn online hos oss på Fyndiq! Man brukar säga att barn utvecklas mycket när de sover, och hur viktigt är det inte då att barnen sover bra? Här hos oss finns mängder av billiga sängkläder barn — allt för att ditt barn ska få så bra sömn som möjligt! Ett extra plus är att våra billiga sängkläder till barn dessutom är snygga och finns i massor av olika utföranden. Kolla igenom sortimentet redan idag och klicka hem det perfekta påslakansetet till din lilla älskling — Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Är du osäker på om du vill köpa ett påslakanset, eller påslakan och örngott separat? Beställ flera, man kan aldrig ha för många och det är bra att ha flera att byta med. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bättre sömn till barnen med bra sängkläder! Så är det faktiskt, ligger man skönt i sin säng så sover man också bättre. Barnen kanske till och med sussar skönare om de får göra det nära sin idol eller favoritfigur? Kolla in våra bäddset till barn med motiv som Disney Frozen, Laban, Star Wars, Spiderman, Mimmi mus, Hello Kitty eller Manchester United! Är du ute efter något mer stilrent till dina barn så finns även enfärgade och bäddset med mönster av olika slag. Här finns garanterat sängkläder för barn som passar alla smaker!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.