Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Amika produkter online!

Ta hand om ditt hår! Det är enkelt att ta reda på i vilket skick ditt hår befinner sig. Du kan känna på det om det känns torrt och du kan se på dess toppar om de är slitna. För ett fint hår krävs bra hårprodukter, och är du ute efter det så har du kommit rätt. Här på Fyndiq har vi ett stort och vårdande utbud av billiga hårprodukter från märket Amika. Välj mellan allt från vårdande Amika oil treatment och fantastiska Curl definition som ger Hollywoodlockar till att gå all-in med Amika spoil your hair kit som innehåller allt från schampo och hårmask till vårdande oljor.

Tips för ett lyckat köp! Köp hårvård på nätet om du vill göra plånboken glad. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Älska ditt hår med Amika! För att få lika långt hår som Rapunzel som även är starkt och vackert handlar det om att ge det mycket kärlek. När det finns så mycket hårprodukter online så är det bara att välja och vraka bland det som faller ditt hår i smaken. Amika hårvårdsprodukter vårdar och ger ditt hår precis vad det behöver — oavsett om du har torrt, tunt eller lockigt hår. Vill du ha en annan form på ditt hår är de även kända för sina populära värmeverktyg som trollar fram ett fantastiskt resultat.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.