Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

En smak för varje person! Billiga kondomer behöver inte betyda mindre njutning eller mindre kvalité. Faktum är att köpa kondomer online är otroligt praktiskt och för den blyge kan man nu skydda sig utan en massa pinsamma minutrar i kiosken runt hörnet. En kondom kan också vara så mycket mer än bara ett skydd, det kan bli ett extra hjälpmedel för mer njutning, bland annat finns det flera olika smaker i Amors kondomsortiment. Är du en chokladälskare eller är det en fräsch andedräkt du är ute efter? Både Amor kondomer i choklad och spearmint kan du köpa här.

Tips för ett lyckat köp! Är det en kondom storlek du söker efter så kan det vara bra att mäta innan och sedan titta på måtten som står angivna. Tänk också på att kondomer ofta görs i olika material och det kan skilja sig åt hur de känns. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Visa lite ”amor” med rätt kondom! Uppskattar man att njuta med sin partner och samtidigt vill försäkra sig mot oönskade graviditeter och könssjukdomar så är Amor kondomen det absolut bästa valet. Inget annat preventivmedel skyddar i lika stor grad mot könssjukdomar, förutom den kvinnliga kondomen, som faktiskt den också i regel är en kondom. Det är kärlek att skydda sig och varför inte göra det med kondomer från Amor? Det blir så mycket roligare, för allihop!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.