Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Shoppa sulor och fotspray från Bama online! Ska man kunna gå tusentals mil gäller det att göra det med de bästa förutsättningarna, för tar vi inte hand om våra fötter kan det innebära många tråkiga konsekvenser. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av fotprodukter som ger dig de bästa möjligheterna att kunna promenera världen runt och på just denna sida finner du fotprodukter från Bama. Här finner du halvsulor i latex eller kalvskinn, doftspray som gör det roligare att sätta ner foten i skon, helsulor samt olika sprayer som ser till så dina skor håller sig fräschare längre.

Tips för ett lyckat köp! Köper du latexsulor går de att klippa till så de passar skon perfekt, så köp hellre en storlek för stor än en storlek för liten! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Produkter från Bama ökar komforten! Visst ska vi människor försöka må så bra som möjligt? Med produkter från märket Bama är det enkelt att se till så man får de bästa förutsättningarna när det kommer till ens skor och fötter. Oavsett om du är ute efter Bama fresh eller andra Bama produkter för fötterna så gäller det att tänka på helheten: en bra sula, fotspray och skospray ger tillsammans en större komfort och glädje i att ge sig ut och se vad livet har att erbjuda.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.