Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Bra produkter till ett lågt pris! Att ha kvalitetsprodukter från ett känt varumärke är något som många föredrar, oavsett om det handlar om en parfym eller om kläder. Och det är inte så konstigt, för oftast är det faktiskt bra grejer om det är från fina märken. Hos oss på Fyndiq kan du därför hitta produkter från Banana Republic, och det riktigt billigt dessutom! Det är inte alltid man känner för att betala hur mycket som helst för en god doft i form av Republic for Women eller Slate, men om du köper Banana Republic online så behöver du inte det heller. Vi önskar dig därför välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Goda dofter kan man inte få för mycket av. Kan du inte välja bara en enda? Ta två! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Populärt märke från USA! Det finns många olika Banana Republic produkter att välja bland, och i USA, som märket kommer ifrån, så är det populärt i många olika kategorier. För de som bor i Kalifornien är det ett självklart märke att vända sig till för att köpa allt från parfymer till tröjor. Nu är visserligen Sverige annorlunda från delstaten i väst, men det borde inte hindra oss från att klä oss och dofta likadant!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.