Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Köp succéspelet Cards Against Humanity billigt online här! Har du lite elak och twistad humor så är Cards Against Humanity spelet något för dig! Detta spel från USA rekommenderas att du är över 17 år för att spela, och vi på Fyndiq förstår helt klart varför! Cards Against Humanity är ett spel som inte liknar något annat och går ut på att bygga meningar, men twisten är att de meningar du kan bygga ihop är fyllda av såväl svart humor som lite elak humor — inget för snällisar att spela helt enkelt!

Tips på ett lyckat köp! Kontrollera att du väljer rätt utgåva av det Cards Against Humanity spel du planerar att köpa hem — version ett skiljer sig en del från version två, och det kan vara bra att ha koll på att originalutgåvan från USA är lite annorlunda från såväl svenska som brittiska versioner! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Cards Against Humanity är spelet för hemska människor! Alla har vi olika humor och ett Cards Against Humanity spel i originalversion från tillverkaren med samma namn är verkligen i ett slag för sig. Reglerna är enkla och ni kan vara upp till 20 personer som spelar samtidigt — men var beredd på att vissa meningar både kommer locka fram skämskudden och skrattet! Vågar du spela? Här i vårt breda sortiment av spelet från Cards Against Humanity finns både hela spel och förpackningar med specialkort med olika ämnen såsom Science Pack och Design Pack — Cards Against Humanity är inget spel för dig som vill vara PK, det ska du vara beredd på!

Så fungerar Fyndiq! Vi på Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här hos kan du därför fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Det betyder också att när du beställer fler än en produkt så är chansen stor att dessa kommer att skickas från olika butiker — vilket i sin tur innebär att de kommer att levereras i flera olika paket vid kanske olika tillfällen. Men kom ihåg det bästa av allt, oavsett hur många produkter du än beställer så är frakten alltid billig.