Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Carrera produkter online!

Carrera sportglasögon och racingbil! Att handla till ditt barn från Carrera är lika med succé oavsett vilken av alla deras produkter du väljer att plocka hem. Och det bästa är att när du plockar hem exempelvis en leksaksbil från Carrera kan du också köpa hem Carrera solglasögon till dig själv. Det här är nämligen märket som erbjuder allt från solglasögon, bilbana, leksaksbilar och parfym. Deras gemensamma nämnare? Racing! Och om detta låter som någonting för dig så säger vi välkommen till oss på Fyndiq. Här kan du nämligen fynda alla olika Carrera produkter billigt!

Tips för ett lyckat köp! Det är dumt att köpa en Carrera bilbana utan att handla en matchande bil — läs beskrivningen om vilken som passar innan du klickar på köp! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Imponeras och inspireras av Carrera! För människor med en racing-attityd , som alltid utmanar sig själva och följer sin instinkt att sträva framåt. För människor som vågar ta risker, och som vill sätta sin egen prägel på livet. Så beskrivs de personer som Carrera riktar sig mot. Och sedan starten 1956 har deras utbud konstant ökat, samtidigt som de hela tiden lyckats hålla samma tonalitet. Och om du, liksom vi på Fyndiq, imponeras och inspireras av märket bör du påbörja din shoppingrunda redan idag och fynda allt från Carrera glasögon till sportbilar.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.