Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda Casall på nätet!

Fina träningskläder från Casall online! Att träna är otroligt roligt, särskilt när man har snygga träningskläder! Det blir faktiskt lite lättare att springa den där milen i ett par snygga shorts. Det är med andra ord ingen slump att vi har massor av fina Casall träningskläder här på Fyndiq! Att hitta fina träningskläder dam är inte alltid lätt, men hos oss hittar du ett stort och billigt sortiment för alla träningsfreaks och amatörer.

Tips för ett lyckat köp! Lite beroende på vilken träningsform du utövar kan man behöva olika sorters kläder. För löpning är en sorts klädsel bäst, för tennis föredrar man en helt annan. Dessutom spelar väder också in! Se till att ha en ordentlig uppsättning hemma förberedd på alla möjliga utmaningar. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Öka tempot på Casall x200! För att öka tempot på din Casall x200, eller vilken träningsform du än använder dig av kan man använda sig av lite knep. För att träna är absolut ingen självklarhet i mångas liv utan något alla måste kämpa med varje dag. Så varför inte underlätta lite med en ny casall sport bh eller liknande? Det finns massor av billiga träningskläder online som verkligen gör det roligare att träna, på casall crosstrainer, gym eller ute i naturen. Och dessutom, vem vill inte ut i joggingspåret och visa upp sina nya, snygga shorts för alla som man springer om?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.