Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Avdelningar

Fynda billiga Ceannis produkter online!

Hitta din Ceannis väska online! Hur skulle livet vara utan väska? Ganska rörigt, gissar vi. Så livet skulle definitivt bli enklare oavsett om du skaffar en handväska, en ryggsäck eller vilken typ av väska som helst. Och det är just därför som vi på Fyndiq är glada över att kunna erbjuda väskor till de som behöver, och dessutom till ett lågt pris, från det fantastiska märket Ceannis. Passa på att handla billiga handväskor, skinnväskor, herrväskor och flera andra varianter av väskor. Det är inte ofta en har turen att kunna handla märkesväskor så billigt som nu. Skynda att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Det är mycket smart att köpa handväskor online eftersom du får ner priset och har ett större utbud att välja på! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Med allt från necessärer till mobiltelefonfodral! Ceannis är ett svenskt märke med fokus på produkter som håller ihop saker, som till exempel väskor. Utöver det har märket även allt från necessärer till mobiltelefonfodral. Att du ska hitta någonting du gillar från Ceannis är vi på Fyndiq säkra på och eftersom det är hos oss du handlar kommer du mest troligt även att kunna köpa mer än en produkt, eftersom priset är så pass lågt! Kika igenom vårt stora utbud och beställ redan idag. Du kommer inte att ångra dig.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.