Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!
Sista exet
Pris

Fynda Crazy Rumors!

Har du hört?! Köp Crazy Rumors billigt hos oss! De flesta nordbor världen över är vana med väderbitna och torra läppar som behöver extra mycket återfuktning och omtanke. När det kommer till läppbalsam av olika slag har utbudet länge bestått av antingen tråkiga och parfymfria varianter eller väldoftande alternativ i glada färger men som då istället består av artificiella ämnen som varken är bra för vår hud eller för vår miljö. Det var precis detta som de passionerade och engagerade personerna bakom Crazy Rumors bestämde sig för att förändra. Här på Fyndiq köper du alltid Crazy Rumors härligt doftande lip balm billigt!

Varför Crazy Rumors? I en tid då fokus på hälsa och miljö är större än någonsin är ett ekologiskt och naturligt alternativ det självklara valet för många av oss. Kan man dessutom kombinera det miljövänliga med något roligt, färgglatt som till och med doftar fantastiskt och dessutom gör under för våra läppar så är det antagligen inget snack om saken. Här på Fyndiq hittar du Crazy Rumors fantastiska varor till ännu mer fantastiska priser! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst support@fyndiq.se så hjälper vi dig med ditt ärende.

Naturligt och roligt! Crazy Rumors startades 2003 med en dröm om att skapa det första helt naturliga, men samtidigt roliga, läppbalsamet. Alla lip balm från Crazy Rumors är tillverkade av ekologiskt sheasmör och ekologisk jojobaolja. Dessa fantastiska ämnen har en magisk effekt på torra läppar och gör även den mest vinternariga munnen len som silke igen. Självklart med helt naturliga, ekologiska produkter som aldrig testas på djur. De härliga dofterna och smakerna har blivit lite av Crazy Rumors signum och idag är utbudet så stort att det garanterat finns en doft för alla. Var och en av Crazy Rumors serier har härligt unika smaker och dofter, skapade enbart med rena essentiella oljor samt 100 % naturliga mineralfärger.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.