Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Barnkläder för de minsta och de större barnen! Visst kan det vara svårt att hitta fina kläder till barnen nu för tiden, men om du kikar närmare på märket Ebbe så kommer du snart se flera plagg som både du och ditt barn kommer att älska! Vi på Fyndiq har samlat ett stort sortiment av billiga barnkläder från märket Ebbe för dig att välja bland. Och visst går det lite lättare med shoppingen när du kan shoppa online och slippa lämna hemmets trygga vrår? Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Små barn blir stora fort, så om du hittar ett plagg som ska passa länge kan du köpa det i två olika storlekar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Klänningar, skjortor, t-shirts och byxor! Alla barn är unika och har precis som oss vuxna en helt egen personlighet. Och framförallt har de en personlig stil. Just därför är märket Ebbe perfekt för alla barn – de har nämligen barnkläder för alla smaker! Kanske är det ett par Hammer jeans eller en Melker shirt som lockar? Eller så kanske ditt barn föredrar ett par snygga leggings i rött eller en söt klänning? Vad du än letar efter i klädväg så kan du med all sannolikhet hitta det du söker bland Ebbes barnkläder. Så vad väntar du på? Shoppa loss bland söta bodys, coola jeansklänningar och jeansskjortor!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.