Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Sötaste barnkläderna från Ej Sikke Lej online! Alla barn älskar att leka och ha kul, och just därför är det extra viktigt att de har bra och hållbara kläder att stoja omkring i. Vi på Fyndiq har ett stort sortiment av billiga Ej Sikke Lej barnkläder som passar perfekt för lek både inne och utomhus – dessutom är de supersöta. Så välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Barn växer så det knakar, så passa på att handla med dig några extra Ej Sikke Lej kläder som de kan växa i! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En bodysuit till minstingen och en långärmad t-shirt till lillkillen? Visst är det viktigt att barnen har praktiska barnkläder, men något som också är viktigt är att barnet tycker om sina kläder. Just därför är barnkläder från Ej Sikke Lej det perfekta valet! I deras kollektion hittar du både fodrade lekdräkter, byxor och söta klänningar i manchester. Så det är bara att välja ut vilka kläder du och ditt barn tycker är snyggast! För oavsett vilka plagg ni väljer kan ni vara säkra på att ni gör ett bra val genom att helt enkelt välja Ej Sikke Lej! Så kika igenom sortimentet och se vilka mönster som är snyggast – kanske fastnar ni för en tjocktröja med ugglor på eller en body i fleece?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.