Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Få fina naglar med märket Essie! Att ha snygga och målade naglar är något som är en självklarhet för de flesta av oss, och då är Essie ett märke som vi känner igen. Här på Fyndiq har vi samlat ett härligt, billigt och färgglatt utbud av nagellack från Essie. Kanske kan vi få locka med ett rosa Sunday funday eller ett grönt och skönt vid namn The more the merrier ? Ja, alla Essie nagellack har spännande namn som förtrollar en.

Tips för ett lyckat köp! Ska du alltid ha matchande naglar till dina kläder är det bra att ha ett härligt utbud att välja mellan. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Essie professional nagellack! Världen svämmar över av spännande nagellack och nagellacksmärken. Då är det skönt att veta att nagellack från Essie innehåller en salongsformula som både stärker och vårdar dina naglar. Och om du är osäker på att detta ska vara för bra för att vara sant och att färgen ska börja flagna av efter en dag så sitter färgen kvar länge med dess long-lasting formula. Ja, helt klart ett märke som du kan bunkra upp regnbågens alla färger med. Speciellt när du shoppar Essie nagellack online här från Fyndiq då våra priser gör din plånbok glad.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.