Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Avdelningar
Sista exet

Etnies för bättre självförtroende! Vissa saker vill man verkligen ha för att känna sig bekväm med sig själv när man kommer gående ner för en gata. Som till exempel en keps från Etnies! Det är inget som förändrar världen direkt, men helt klart ens självförtroende, till det bättre. En cool keps kan göra väldigt mycket! Precis som snygga skor, shorts, t-shirts och ryggsäckar. Ibland behövs det inte så himla mycket för att man ska vara fylld av självförtroende, bara så länge det är rätt grejer.

Tips för ett lyckat köp! När man köper en keps är det inte alltid som man tänker på att storleken måste bli rätt, men det ska den! Det är aldrig roligt att behöva gå runt med en alldeles för liten keps, precis som en för stor. Välj rätt storlek på din nya, coola keps! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Skor och kepsar för den coola! Att bära kläder och skor från Etnies är kanske inget för alla, utan för dem som har en lite coolare stil än låt säga sina föräldrar. Visst vore det väl härligt om ens mamma eller pappa kom i en snygg, och billig, keps från Etnies, men samtidigt skulle det kännas lite fel. Det krävs trots allt en viss, lite edgy, personlighet för att kunna bära upp märket.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.