Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda produkter från ferm LIVING på nätet!

Fyndiqs favoriter

ferm Living är epiteten av dansk design när den är som bäst. ferm Living designar och tillverkar allt från textilier, köksprodukter, väggdekor till förvaring, allt med en genomgående grafisk touch. Trine Andersen grundade ferm Living 2005 i danska Århus, och hon har med sin bakgrund som grafisk designer tagit fram ett stort sortiment av interiörprodukter.

ferm Living ger dig produkter som ger ditt hem en härlig helhet och friheten av mixa och matcha alla deras produkter. På Fyndiq kan du hitta ferm Living till riktiga kanonpriser, så du kan unna dig och ditt hem både en eller två produkter! Varför inte piffa till barnrummet med ett härligt lakanset och en fin vägglampa?

Dansk design passar alla, och ferm Living är ett bevis på det. Oavsett om du har ett minimalistiskt, shabby chict eller Newport-inspirerat hem så kan du komplettera med interiörprodukter från ferm Living! På Fyndiq kan du även hitta perfekta presenter att ge bort från ferm Living, produkterna passar alla oavsett ålder, och uppskattas högt!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.