Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Bär upp klädesplagget extra snyggt med behå från Freebra! Märket Freebra har de senaste åren blivit känt och uppskattat av kvinnor i hela Sverige. De erbjuder nämligen en smart lösning för alla som inte vill att intrycket av den snygga toppen eller klänningen ska bli förstört med osmickrande behåband. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga produkter från märket Freebra. Och vi hoppas att alla kvinnor vågar bära den där vackra klänningen som de drömt om! Välkommen att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att leta efter fler fynd hos oss. Du betalar alltid samma frakt, oavsett om du hittar mycket eller lite att handla! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Silikonprodukter som gör underverk! Freebra är mest kända för sina smarta behåar som gör att du slipper se eller känna av att du bär en behå. Men de har även en hel del andra produkter i sitt sortiment som kan komma väl till pass. Bland annat har de silikoninlägg till skorna så att du ska kunna bära klackar på ett bekvämare sätt. De har även ett antal olika push-up pads som ger form och volym till vilken behå som helst, och brösttejp som håller brösten på plats när du inte bär behå!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.