Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda Fusion produkter billigt online!

Bra utbud av Fusion headset och billiga träningskläder! Att ta hand om sig själv på bästa sätt handlar om att man måste bita ihop någon timma i veckan för att ge sig ut i spåret eller till gymlokalen. Då det för många av oss tar emot underlättar det om vi klär oss rätt och har bra ljud i öronen som pushar på. Då är Fusion märket för dig! Här på Fyndiq har vi ett fint utbud av Fusion kläder och de bästa hörlurarna som får dig att springa milen utan problem. Och med bra fraktkostnader och snabba leveranser är det enkelt att göra många fynd.

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att vara noggrann med storlek och material när du handlar sportkläder online så det blir rätt. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Alla har rätt till snygga träningskläder! Att köpa träningskläder online betyder att du spar både tid och pengar. Och vem vill inte göra det? När det kommer till att lyckas med sitt tränande är det viktigt med allt från bra löpartights och träningsjacka till att ha bra handsfree för att kunna fokusera både på träningen och på musiken. För vi vill kunna ha maximal rörlighet och smidighet samt kunna försvinna in i musiken så vi enklare försvinner bort från det vi egentligen håller på med.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.