Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Bli glammig med hjälp av billiga Glam of Sweden produkter! Sugen på att glamma till dig lite extra ibland? Då vill vi på Fyndiq presentera dig för märket Glam of Sweden och deras produkter som vi har samlat i massor här online hos oss! I det breda sortimentet hittar du både nagellack, ögonbrynsgel, sminkborstar och massor av andra billiga Glam of Sweden produkter att sätta tänderna i! Vad sägs om en glittrig läppolja som gör dina läppar riktigt kyssäkta? Eller du kanske vill ha en ny fräsch BB cream? Hos detta glammiga märke finns allt du kan tänka dig inom skönhetskategorin!

Tips för ett lyckat köp! Självklart har vi massor av andra varumärken inom skönhetskategorin — men dessa hittar du under alldeles egna kategorier! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Glam of Sweden är det glamourösa valet! Vi tycker nog alla om att känna oss lite extra uppiffade och fixade ibland, och för att få till den rätta känslan behövs rätt typ av produkter. Det är något du hittar i varumärket Glam of Sweden. Det erbjuds inte bara smink och lösögonfransar, utan du hittar dessutom allt du behöver för att få riktigt fräsiga naglar. Vad sägs om att klicka hem ett lack i en flaska formad som en dödskalle till exempel? Du hittar självklart också nagellacksborttagare med fruktdoft, nagelfil och massa andra Glam of Sweden produkter att fylla upp sminkväskan med! Välkommen att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.