Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Avdelningar

Fynda billiga GloMinerals produkter här!

Välj bland smink från GloMinerals här! Är du en av de som insett fördelarna med att shoppa smink online? Är du dessutom ute efter ett sminkmärke med kvalitet, som erbjuder smink som är bra för huden? Då har du kommit till rätt sida. Här hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billigt smink från märket GloMinerals. Du kan hitta allt från den perfekt sittande mascaran till ögonskugga i snygga nyanser! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Är du en av de som föredrar den naturliga looken? GloMinerals har även ett läppbalsam med solskyddsfaktor som finns i smakerna mint och körsbär! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Smink som är bra för huden! Glo Minerals har skapat en linje av makeup som är sund för huden samtidigt som den ger dig ett perfekt resultat. Du får alltid mer än bara en bra sminkprodukt när du handlar GloMinerals. I sortimentet finns till exempel en foundation som har solskyddsfaktor 15, verkar föryngrande och har en avancerad diamantpulverteknologi. De har dessutom en mascara med näringsämnen som gör fransarna synligt längre. Som om dessa produkter inte vore nog har de också läppstift som, förutom att ge läpparna snygg färg, även verkar återfuktande!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.