Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billigt från iDiwa online!

iDiwa skyddar med iPad skal och skal till Samsung Galaxy s4! När du har en mobiltelefon eller surfplatta som du verkligen tycker om gäller det att förse den med produkter som får den att hålla. Det har varumärket iDiwa förstått, och de har tagit fram mängder av tillbehör för din iPhone, Samsung eller Sony-mobil. Dessa tillbehör hittar du här hos oss på Fyndiq till ett lågt pris. Kolla in alla bra och billiga tillbehör från iDiwa som vi har att erbjuda och klicka hem allt du önskar redan idag! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Glöm inte att kontrollera så att ditt tillbehör är till rätt modell. Ett iPad skal passar nämligen inte som Samsung s4 skal, som du säkert förstår. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Mobilskal och andra bra tillbehör! iDiwa erbjuder ett stort och prisvärt utbud för mobiltelefoner, surfplattor och laptops. De har insett vikten av att skydda teknikprylarna och ser därför till att ha bra skal, fodral och annat smart som gör att exempelvis mobilen håller sig hel om den faller i backen. Oavsett om du har en produkt från Apple eller från Samsung kan du hitta tillbehör som passar här. Gör ditt köp av iDiwa produkter hos oss på Fyndiq så kommer du också undan billigt! Och kom ihåg att frakten blir densamma oavsett hur många produkter du handlar.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.