Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Håll tiden med armbandsur från Ingersoll! Klockor har använts i århundraden för att hålla tiden. Trots mobiltelefonernas intåg fortsätter speciellt armbandsuren att vara en populär accessoar. Det är inte konstigt med tanke på att de både är praktiska och oerhört snygga! Vi på Fyndiq har därför samlat ett stort utbud av billiga klockor från det väletablerade märket Ingersoll, så att du ska hitta din nya snygga klocka online hos oss! Vi har klassiska och trendiga modeller för både herr och dam. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Ska du kanske köpa en klocka i present till din käresta? Passa på att köpa en klocka till dig själv också. Frakten är nämligen densamma oavsett hur många snygga klockor du köper! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Snygga, klassiska och stilrena klockor! Ingersolls klockor har allt – de är snygga, stilrena och klassiska. Men du kan självklart också hitta modernare armbandsur i deras stora utbud! Med över hundra år i branschen vet Ingersoll allt om klockor, så du kan vara säker på att du får en klocka av högsta kvalitet. Välj mellan ett stilrent armbandsur med läderband och en modern klocka i rostfritt stål. Vilken typ av klocka du än är ute efter kommer du säkert att hitta den i Ingersolls utbud här hos oss på Fyndiq!

*Så fungerar Fyndiq!' Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.