Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kardashian Beauty startades av de tre oändligt populära systrarna Kim, Kourtney och Khloe Kardashian med visionen att framhäva the glam girl i varje kvinna. Tack vare trendig, och kvalitativ kosmetika för att framhäva ögonen, läpparna och vad systrarna är mest kända för, contouring har Kardashian Beauty slagit igenom stort i världen av kosmetika.

Kardashian Beauty testas inte på djur, och företaget tar fram produkter som är fria från parabener. Kardashian Beautys motto är att vara glamourös bara är första steget, och att vara säkra, transparenta och ta ansvar är minst lika viktigt. Du behöver aldrig vara osäker på vad det är du köper när du köper kosmetika från Kardashian Beauty!

Systrarna Kardashian ger sina fans tillgång till samma kvalitétsprodukter som de själva använde och älskade, men till ett lägre pris. Kardashian Beauty ger dig just det, ett brett utbud av högkvalitativa produkter för mycket mindre pengar. Alla produkter i Kardashian Beauty har tagits fram efter Kourtney, KIm och Khloes direktioner, och alla produkter har sedan även testats och godkänts av systrarna. Kardashian Beauty hjälper dig att skapa en riktigt glamourös look hemma!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.