Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Säkra Kids Concept produkter online!

Ett barn är värt det allra bästa – både vad kärlek, trygghet och lek beträffar. Kid’s Concept är det svenska varumärket som lagt alla egenskaper i samma produkt och tillverkar kvalitetssäkrade leksaker och inredningsprylar som tål att gå i arv! Hos oss på Fyndiq kan du shoppa billiga Kids Concept produkter till barnet eller barnrummet och vara säker på att hela utbudet håller vad det lovar och mer därtill. Fynda dem online och bidra till en rolig och trygg barndom till dina älsklingar.

Tips för ett lyckat köp!

Alla Kids Concept produkter är perfekta att kombinera, både som leksaker och som inredning. Ha kul när du shoppar och låt dina barn utvecklas! Vi lovar – ditt val kommer alltid ge en harmoni på alla plan. Har du några frågor kring din order eller vill du reklamera ditt köp? Kontakta gärna oss på Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende! Hos oss har du alltid öppet köp i enlighet med konsumentköplagen och vi hjälper dig med eventuella returer. Fynda loss ordentligt och välj att betala direkt, med delbetalning eller att betala med faktura.

Produkter som främjar utveckling och fantasi!

Utveckling och lärande börjar tidigt och med Kids Concept produkter blir ditt barn stimulerat från första stund. Härliga färger, säkert material, lekfull design och intressanta funktioner gör att ditt barn blir eld och lågor över att omge sig med Kids Concept leksaker och inredningsdetaljer. Sök dina Kids Concept leksaker efter koncept och se vad produkterna inspirerats från. Alla produkter har ett tema bakom sig och leder ditt barn in till sin egen fantasivärld. Kids Concept tar fram sina produkter med barnens perspektiv som utgångspunkt. Utforska mer här på Fyndiq! Vi har byggt upp ett brett sortiment av billiga Kids Concept produkter online.

Så fungerar Fyndiq!

Fyndiq har samlat nätets alla fynd under samma tak och produkterna kommer från tusentals olika butiker runt om i hela Sverige. När du beställer fler än en produkt är chansen stor att dessa skickas från separata butiker och kan levereras i olika paket vid olika tillfällen. Välj vilket leveranssätt och betalningsalternativ som passar dig bäst! Vi satsar på snabba leveranser och billig frakt – oavsett om du köper en eller flera produkter vid samma tillfälle.