Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Klipsch är märket för dig som gillar ljud! Tröttnat på dålig ljudkvalitet i din stereoanläggning eller i dina hörlurar? Då är det märket Klipsch du ska titta närmare på. Och vi på Fyndiq har samlat ett stort sortiment av billiga Klipsch produkter online här hos oss! Kanske vill du maxa ljudet med en Klipsch Subwoofer som låter dig känna basen vibrera, eller så kanske du letar efter ett par in-ear hörlurar som verkligen levererar det som förpackningen utlovar?

Tips för ett lyckat köp! Behöver du mer elektronik? Här hos oss på Fyndiq hittar du mängder av produkter från flertalet varumärken att välja bland! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Gaming hörlurar med mikrofon eller en bärbar bluetooth högtalare? Klipsch är märket som är vida känt för att verkligen leverera unika ljudupplevelser. Och vare sig du sitter hemma och använder Klipsch surroundsystem eller promenerar på gatan med ett par hörlurar så är ljudet i toppklass. Så när du letar efter en ny ljudanläggning till teven för att skapa den där riktiga biokänslan ska du spana in Klipsch R-20B Soundbar. Och om du vill ha hörlurar som presterar bra i alla olika väderlekar är det Klipsch Image S4i Rugged vädertåliga in-ear hörlurar med en stor 3-knappars fjärrkontroll med mikrofon som du ska ha!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.