Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

- Vi har öppet måndag - fredag 10 - 16
röda dagar och helgdagar Stängt

Fynda billigt från Mousetrapper online!

Ergonomiska datormöss från Mousetrapper! Mousetrapper är ett svenskt varumärke som är ledande inom alternativa datormöss för en bättre ergonomi. Mousetrapper var först med att utforma ergonomiska datorstyrdon och fanns på marknaden redan för 20 år sedan. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud med billiga Mousetrapper produkter, så att du som kund ska kunna manövrera din dator på det allra mest skonsamma sättet! Välj mellan Mousetrapper Office, Mousetrapper Flexible och Mousetrapper Advance! Välkommen att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att även om allt på ditt skrivbord är ergonomiskt utformat, behöver du då och då gå från datorn och sträcka på dig! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

För en bättre och mer ergonomisk arbetsställning! Köper du en datormus från Mousetrapper och placerar den framför ditt tangentbord får du en arbetsställning som är skonsam mot din kropp. Armarna blir centrerade framför kroppen och du behöver inte lyfta dina händer. Genom att du sitter i den här ställningen ser du till att din kropp inte överbelastas, du orkar arbeta längre och slipper krämpor. Alla datormöss från Mousetrapper gör din arbetsställning mer ergonomisk på precis samma sätt. Du kan dock välja lite olika utformningar på din Mousetrapper och få den sladdlös, med avtorkningsbar yta eller i en lite mindre storlek!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.