Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Expressleverans
Kundbetyg

Fint leende med eltandborste! Ett leende är det finaste man kan ge någon, brukar man säga. Och visst stämmer det! Få saker gör en så glad som när någon ler mot en, och att le mot andra och sprida glädje är så klart något man gillar att göra. Därför har vi på Fyndiq massor av produkter från Oral B, så att du på ett enkelt sätt kan ta hand om dina tänder, och få riktigt fina sådana. Med ett stort utbud av Braun Oral-B eltandborste barn såväl som för vuxna kan alla hitta en anledning att le!

Tips för ett lyckat köp! Ett bra tips är att köpa med nya tandborsthuvuden i samband med att du köper en ny tandborste. De kommer behövas! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Hitta rätt Braun modell! Det finns cirka 300 olika sorters bakterier i munhålan, och även om en hel del av dem är goda, så måste man ta hand om de onda för att få en riktigt god munhygien. Detta gör man enkelt med en billig Braun eltandborste, och Oral B tandkräm! Vilken modell man föredrar varierar dock, en del känner sig fräschast i munnen med en Oral B Professional Care 3000 medan andra hellre borstar med en Oral B 5000. Vilken som är den bästa eltandborsten får du själv avgöra, men vilken du än väljer får du en garanterat ren mun!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.