Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Orofluido!

Lyxa till det med Orofluido hair oil! Orofluido lockar inte bara med en lyxig design på sina flaskor. De har även ett innehåll som får ditt hår att kännas som om du precis varit hos frisören och gjort en vårdande behandling. Att Orofluido bygger på 4000 år gamla skönhetsritualer säger en hel del: att marockanska kvinnor visste redan då hur man skulle skydda sitt hår och ta hand om det på bästa sätt, och att det sättet var så bra så det lever kvar än. Fynda billig hårolja här på nätet för att få mer för pengarna och en gladare plånbok.

Tips för ett lyckat köp! Har du behandlat eller stripigt hår så se till att en vårdande kurbehandling finns med i varukorgen innan du checkar ut. Tänk på att använda hårinpackningen innan du använder balsam för att få ditt hår att må så bra som möjligt. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst support@fyndiq.se så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att bl.a. kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Skönhetsritual för håret! Om du tar dig tid att ta hand om ditt hår kommer du se ett strålande resultat. Med en blandning av tre naturliga oljor: cyperus,- argan- och linfröolja kan det inte gå fel. Blunda och låt dig omfamnas av orientaliska dofter som får dig att känna dig som en gudinna. Börja med ett vårdande Orofluido schampo och avsluta med Orofluido elixir hair som både vårdar, skyddar och ger en fantastisk glans.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.