Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billigt från Paul Chriz online!

Snygga väskor från Paul Chriz! En kan aldrig ha för många väskor – någonting varumärket Paul Chriz mest troligt haft i åtanke när de tagit fram sina produkter. De har nämligen många fina väskor med allt från axelremsväskor till plånböcker. Att köpa väskor från Paul Chriz är ett mycket smart drag, eftersom du då får väskor av hög kvalitet. Och ännu smartare drag är det att handla väskorna från oss på Fyndiq. Här kan du nämligen köpa dessa väskor något billigare. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! När du ändå är här kan det vara smart att köpa två produkter istället för endast en. Frakten är trots allt densamma oavsett hur mycket du handlar. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Hitta mängder av resväskor när du handlar på nätet! Oavsett om du söker efter resväskor, handväskor en datorväska, eller vilken annan typ av väska som helst, så är det smart att leta väskor online. Då kan du få ett bra utbud, och om du hamnar hos oss på Fyndiq får du även ett lägre pris. Någonting som kan behövas när det kommer till Paul Chriz som i och med att deras väskor är så välgjorda också kostar en del. Kika och se om du hittar en väska som passar dig, chansen är stor. Så passa nu på att göra ett riktigt bra fynd!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.