Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Pippi haklapp billigt på nätet!

Stoppa kladd och matrester! Alla som har små barn vet att det går åt mängder av bodys, tröjor och jumpsuits av allt dregel och spill. Pippi scarfs, haklappar och dregglis är helt klart sänt från himlen ur en småbarnsförälders synvinkel. Det är en massa slit att få hålla barnen rena så därför är det alltid läge att ha något som fångar upp det. En räcker inte för allt kladd och spill som trillar från barnets mun, och här på Fyndiq har vi mängder av Pippi haklapp och scarf till ditt barn! Här har vi samlat alla produkter från Pippi till ett billigare pris så att det ska vara lätt för dig som förälder att hålla barnet torrt och kunna skifta mellan alla roliga haklappar som finns.

Tips för ett lyckat köp! Var inte för snabb med fingret nu, med det billiga priset kan ni gott och väl kosta på er flera söta haklappar utan att bli ruinerad. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Pippi men inte Pippi Långstrump! Det kan bli svårt att hitta Pippi haklappar och scarf när de måste konkurrera med Långstrumps namn. Trots det är Pippi haklapp ett populärt inslag i varje småbarnsfamiljs hem, med mängder av roliga tryck kan man variera från dag till dag. Bland annat är det populärt för mor-och farföräldrarna att ha en scarf hemma med texten Mormors/Farmors ögonsten , sött va? Annars kan man ha mer komiska med texten Charmtroll . Oavsett val av text på haklappen, scarfen eller bodyn så finns dessa här!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.