Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Handla löshår från Rapunzel online! Rapunzel, släpp ner ditt vackra, långa hår skrek riddaren. Vilket Rapunzel gjorde, och efter det är hon känd världen över för att ha vackert, tjockt och glänsande hår. Vill man själv få sådant hår kan man passa på att handla extensions från Rapunzel of Sweden och göra världen avundsjuk. Här på Fyndiq har vi ett stort utbud av billiga hair extensions och med våra attraktiva fraktvillkor kan du handla och handla och handla utan att det blir dyrare.

Tips för ett lyckat köp! Det är viktigt att du utgår från ditt eget hår för att löshåret ska ge bästa effekt och känsla. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Äkta löshår från Rapunzel! Vill man ha bra kvalitet och snabb leverans är det företaget Rapunzel of Sweden man ska vända sig till. Sedan 2007 har företaget sett till att både salonger och privatpersoner får löshår av bra kvalitet. Rapunzel har fått många utmärkelser och priser, vilket gör dem till ett ledande företag inom skönhetsbranschen. Oavsett om man söker efter löshår clips, nail hair, hårträns eller tejp för löshår så har Rapunzel detta i sitt utbud, och vi på Fyndiq har samlat deras produkter enkelt och smidigt här.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.