Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fina fötter med Scholl! Det är många som underskattar sina fötter och tror att de utan framtida problem kan ramla runt i höga klackar eller i skor med dålig sula. Men sanningen är att foten tar skada av detta. Dessutom är det många som inte tar hand om sina fötter, aldrig unnar sig fotbad eller tar sig tid att fila bort förhårdnader från foten. Nåväl, det är väl förståeligt. Men om du väljer att köpa skor, eller andra fotprodukter, från märket Scholl så blir det lite lättare. Deras skor är nämligen bra för fötterna, och med en Scholl velvet smooth blir foten len som en barnrumpa. Allt detta kan du köpa billigt från oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Scholl tofflor är både bekväma och stilrena, så köp dessa om du vet att det nalkas långa promenader. Du kommer inte att ångra dig! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Charma din fot med produkter från Scholl! Nu är kanske inte en Scholl fotfil det roligaste köpet — men det är väl värt att lägga några kronor på. Fötterna mår nämligen bra av att du tar hand om dem. Och att dina fötter mår bra är viktigare än vad du tror, och det är inte förrän du får ont av en förhårdnad eller någonting annat som du inser det. Så visa dina fötter uppskattning med produkter från Scholl. Du hittar dem billigt här hos oss på Fyndiq!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.