Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Snygg i Selected! Finns det någon bättre känsla än att vara helt och hållet nöjd med kläderna du har på dig? Antagligen inte! Därför kan du hitta snygga kläder från Selected här hos oss på Fyndiq! Här kan du köpa klänning, byxor, skor med mera från Selected FEMME och Selected HOMME, och riktigt billigt dessutom! Så om du är ute efter den där härliga känslan med total tillfredställelse med outfiten, då har du helt klart kommit rätt. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! När du har skaffat alla kläder så är det ändå en sak som saknas, nämligen snygga väskor! Ingenting får glömmas bort, så kasta gärna ett öga på alla billiga väskor som finns här på Fyndiq! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Glöm inte skorna Oavsett vad du är ute efter så kan du hitta rätt plagg med Selected kläder. Sugen på ett par jeans? Det finns här! Vankas det härlig fest med klädkod kavaj? Inga problem! Det är med andra ord bara att välja och vraka bland vårt stora utbud av kläder — och glöm för all del inte att köpa Selected skor! Det blir som pricken över i:et på en riktigt snygg klädsel! För hur nöjd du än är med dina kläder, så krävs det också ett par snygga skor för att du ska vara helt redo att ta världen med storm!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.