Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Avdelningar
Expressleverans

Trött på att ha tråkigt och livlöst hår? Hos oss på Fyndiq hittar du schampo, balsam och hårstyling från Sexy Hair. Eller vad sägs om ett smart leave-in balsam? Här shoppar du dina produkter billigt direkt från nätet, och i vårt stora sortiment är det lätt att hitta flera nya hårstylingsfavoriter. Så vad väntar du på? Klicka dig in på sajten och välj bland tusentals produkter från Sexy Hair. Välkommen in och hitta dina fynd!

Tips för ett lyckat köp! Behöver du något mer? Hos oss på Fyndiq hittar du mängder av bra produkter, självklart till samma fyndpriser! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Sexy Hair har bara bra produkter! Vi kan alla ha dåliga hårdagar som gör att man inte vill lämna sängen. Men med rätt produkter från Sexy Hair är dessa dagar ett minne blott! Hos oss finns Sexy Hair hårspray, volymgel och torrschampo som skapar volym. Och dessutom är det billigt. Här finns även Sexy Hair produkter för lockigt hår så att dina lockar ska hålla längre och bli fylliga, allt för att du ska trivas så bra som möjligt med ditt hår. Aldrig mer en dålig hårdag med Sexy Hair. Och ett bra tips för att ge ditt hår extra vård är att använda Sexy Hair Healthy Soy Paste som används på torrt hår och ger fantastisk glans!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.