Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Avdelningar
Sista exet

Skydda mobilen med mobiltillbehör från Shocksock! Mobilen är i dag mångas bästa vän, man använder den till allt och inget om dagarna. Givetvis vill man då se till att den har det skydd som behövs för att undvika repor och stötar. Så vi på Fyndiq har samlat ihop ett stort utbud av billiga Shocksock mobilfodral online! Du kan alltså enkelt och smidigt beställa hem billiga mobiltillbehör till din telefon, oavsett om du är ute efter ett armband till iPhone, ett sportarmband till Samsung eller ett fodral till Google Nexus.

Tips för ett lyckat köp! Ett sportarmband är en perfekt present till den aktive, så varför inte beställa ett extra när du ändå är i gång och ge bort till någon annan? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Tracka löpturen med ett Shocksock sportarmband! Många har upptäckt hur bra det är att använda telefonen som ett redskap när man tränar. Om man tränar på gymmet kan man använda den för att ha sin egen musik och för att anteckna vilka framsteg man gör bland skivstänger och viktplattor, och när man är ute och går eller springer så kan en telefon i ett Shocksock sportarmband hjälpa en att kartlägga ens löptur i värden som längd, tid och hastighet. Det är helt enkelt ett väldigt bra tillbehör för att få ut mer av telefonen, och det finns egentligen inte någon anledning att inte använda telefonen till dess fulla potential, eller hur?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.