Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Stiga produkter hos oss!

Köp billiga Stiga produkter online hos oss på Fyndiq! Tycker du om att pyssla i trädgården? Härligt, det gör vi också. Vi på Fyndiq anser att det inte finns något bättre än att softa i solen och njuta av en vacker trädgård till ljudet av fågelkvitter. Därför har vi samlat ihop ett brett och billigt sortiment av Stiga produkter. Välj bland diverse gräsklippare, grästrimmers och trädgårdsredskap, och bli den där trädgårdsmästaren du alltid drömt om att vara! Skynda och fynda bland alla praktiska produkter.

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att de flesta Stiga produkter behöver laddas för att hålla igång. Därför erbjuder vi även en rad batteriladdare som laddar produkterna både snabbt och enkelt. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Robotgräsklippare — för den ultimata, lata semestern! Föredrar du att under vissa, varma dagar ligga i hängmattan och låta gräsklippningen sköta sig själv? Vi på Fyndiq är självutnämnda experter på att lata oss i trädgården på våra lediga dagar, och njuter av att se robotgräsklipparen kämpa runt på gräsmattan medan vi äter glass. Därför erbjuder vi olika sorters robotgräsklippare, utrustade med många timmars batteritid, för de allra lataste av dagar. Är du typen som hellre håller igång medan klippningen sker? Köp hem ett gäng bordtennisbollar och kör en turnering under tiden! Ta en titt på vårt utbud av Stiga produkter och välj det som passar dig och din trädgård bäst — du kommer inte att ångra dig!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.