Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billiga Tegera handskar online!

Tegera passar som handen i handsken! Kallt blir det varje år i vårt avlånga land, och självklart måste vi då klä på oss ordentligt för att inte frysa. Händerna är inget man ska glömma att klä på när vintern är på besök, och vill man vara säker på att händerna hålls varma är Tegera vinterhandskar ett perfekt val. Detta är något du kan köpa billigt från oss här på Fyndiq, och likaså kan du köpa arbetarhandskar, skyddshandskar och andra vantar för olika tillfällen. Kom in och kika vad vi har att erbjuda från Tegera.

Tips för ett lyckat köp! En Tegera 295 värmer fint på vintern och likaså Tegera Pro. Köp hem någon av dessa för att vara säker på att inte frysa om fingrarna i vinter. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Allroundhandske är ett smart inköp! Tegera kan ju verkligen det här med handskar, och deras utbud av olika handskar är stort. Men om du har svårt att veta vilken handske du ska välja är kanske allroundhandske vad du borde plocka hem? Annars finns det mycket annat att välja på för den som vet när handsken ska användas som exempelvis skärskyddshandske och kemskyddshandske. Som sagt, här är utbudet är stort och när du handlar hos Fyndiq blir det inte bara billigt – du får också en snabb leverens. Välkommen in och fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.