Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda The Chesterfield brand produkter!

Snygga väskor online! Väskor är något som vi alla behöver för olika ändamål. Oavsett om du ska iväg och resa eller ta dig till jobbet så behövs det helt enkelt en väska. Hos oss på Fyndiq kan du därför hitta ett bra utbud av The Chesterfield brand produkter, som just har ett gäng riktigt snygga väskor. Dessutom är det en billig portfölj, handväska eller axelväska du kan hitta här hos oss, så när du ute efter en väska kan du ditt fynd här hos oss. Kika runt och se vilken väska du tycker är allra snyggast!

Tips för ett lyckat köp! Beställ gärna hem flera väskor som kan passa för olika slags tillfällen. Ibland är en ryggsäck rätt, ibland en weekendbag! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Väskor för alla smaker! När det kommer till produkter från The Chesterfield brand så finns det säkerligen något för alla. Här finns nämligen väskor i många olika modeller! Är du ute efter en avslappnad väska i form av en kasse så kan du hitta det, och är du ute efter en lite mer stilren skinnväska så finns det såklart också. Så oavsett vad du än är ute efter för typ av väska, så kan du nog hitta det i sortimentet från The Chesterfield brand. Det har i alla fall många andra gjort!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.