Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Med över femtio års erfarenhet Alla som semestrat i naturen eller för den delen åkt på festival vet att det bästa sättet att fixa maten på är att använda ett smidigt och billigt Trangiakök. Stormköket från Trangia skapades redan 1951och är lite av en kult, samtidigt som det fortfarande är något av det mest praktiska en kan ha med sig på utflykter— med ett vindskyddande aluminiumfodral som tål både väder och vind! Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett antal olika varianter, som passar den luttrade vandraren lika mycket som hela familjen på campingsemester! Välkommen att fynda billiga kokkärl och stormkök här hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Vandrar du ensam kanske det räcker med ett kök i den mindre storleken? Titta i så fall in serien 27-3UL! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Smidigt och praktiskt! Det som kanske är det allra bästa med Trangia produkter är att de ofta tar väldigt lite plats samt väger knappt ingenting. Oavsett om du köper Trangia campingset eller ett stormkök kan du alltid packa ner alla delar i det största kärlet — som rysk docka fast användbar! Med Trangia kan du göra allt ifrån att steka fiskpinnar till att koka potatis och fixa kaffet, och eftersom seten alltid är i aluminium är de både lätta och smidiga att ta med på resan. Hos oss på Fyndiq hittar du både jubileumskök i klassiskt rött och metallgrå — med tåliga ytor och vindskydd!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.